Monday, June 22, 2009

De laatste 24 uur/last 24 houres

Ik heb matthijs zojuist voor de laatste keer op het balkon uitgezwaaid terwijl hij naar zijn werk fietst. Zijn laatste werkdag gaat zojuist in want morgen vertrekt hij naar Amerika. Om kwart over 7 zitten we al in de trein op weg naar Schiphol. Zijn vlucht vertrekt pas om 11.15, maar ja je moet een trein kunnen missen en nog 3 uur van te voren aanwezig zijn.
Gisteren zijn we druk bezig geweest om de tassen in te pakken en dat lukt zonder problemen. Je mag iets meer bagage meenemen als je naar Amerika vliegt. 2 x 23 kilo Helaas moet je het wel ook allemaal zelf schouwen:).
Het grote afscheid nemen in gang gezet. Matthijs zijn moeder en broertje zijn gisteren langs gekomen. Iedereeen is nog even gebelt en zaterdag avond zijn we samen heerlijk uit eten geweest als voorloper van het feit dat we 26 juni 10 jaar samen zijn en natuurlijk om even samen te genieten. Maar het afscheid nemen zit ‘m eigenlijk vooral in de kleine dingen. Gisteren de laatste keer een rondje gefietst, laatste keer samen eten, laatste keer Seamore knuffelen,…
De laatste 24 uur zijn echt ingegaan.
Groeten jose

p.s.Gelukkig kom ik er al snel achteraan, dat maakt alles een stuk makkelijker.


English

Matthijs is leaving within 24 houres. Tomorow we will be on the train arround 07.15 and matthijs will depart at 11.15 from Schiphol.

No comments: