Tuesday, May 26, 2009

Aftellen is begonnen/ countdown has started

Het is nu nog een maand voordat matthijs vertrekt. Om precies te zijn vertrekt hij op dinsdag 23 juni. Wat gaat de tijd toch snel. Gelukkig hebben we alle grote dingen geregeld. Als matthijs om 17.00 uur aankomt (zelfde dag maar wel 8 uur later) dan blijft hij eerst nog een nachtje in een hotel bij de luchthaven in Denver. Hij gaat dan op zijn gemak de volgende dag met de bus naar Boulder en kan meteen zijn sleutel ophalen van zijn huis. Hij moet uitpakken natuurlijk en er moet waarschijnlijk nog wat huisraad gekocht worden, dit kan hij dan ook nog de zelfde dag doen.
Ik heb in de zelfde week dat matthijs vertrekt, tentamen week (hoe ongelukkig). Er moeten een aantal verslagen ingeleverd worden en we hebben een groot afsluitend toneelstuk dat we gaan opvoeren. We zijn daar op school nu hard voor aan het oefenen.
Maar de beloning zal zoet zijn wat na nog een week werken en een herkansingsweek ga ik dan vertrekken. We zijn totaal niet meer dan twee en halve week gescheiden. Voor mij is zijn vertrek ook niet heel ingrijpend. Dat zal het wel worden als ik weer terug kom naar Nederland, maar goed dat is nog zo ver weg. Laten we eerst maar eens vertrekken. Zo gezegd het aftellen is begonnen…
groeten jose
English:
Within one month matthijs is going to depart to Boulder. To be precise he will depart on the 23th of June and will arrive in Denver the same day (but eight hours later).

No comments: