Friday, March 21, 2008

Zeer goede vrijdag

Vandaag is weer een belangrijke dag in onze geschiedenis, althans in die van matthijs en mij dan. Vandaag wordt matthijs namelijk ontslagen uit de kliniek. Normaal hebben we laat in de middag een afspraak met de arts maar deze keer is die naar voren geschoven om half 12. Het zonnetje scheen toen ik op het terein naar matthijs zijn afdeling liep. Overal was de lente doorgebroken, wat een mooie dag.

We hebben de arts voor de laaste keer gesproken en daarna was het tijd om de psullen bij elkaar te pakken. We namen afschijd van iedereen en met tassen en al stapte we naar buiten de (natte) sneeuw in. Het was net als toen we waren aangekomen in Duitsland. Toen sneeuwde het ook. Nu waren de condities bijna dezelfde maar verlaten we het terein eindelijk. We laten weer een belangrijk onderdeel achter ons in het proces en gaan een nieuwe tegemoed.


Thuis hingen de slingers en het “welkom thuis” bord al klaar. We gaan het nog altijd rustig aan doen maar matthijs is teminste niet meer op bezoek in eigen huis. Het zal best wel wennen zijn want er is natuurlijk een hoop verandert. Maar eerst gaan we het vieren met een bezoek aan die heerlijke italiaan in Den Haag vanavond....

Groeten jose

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.