Thursday, March 06, 2008

De dag dat we eigelijk naar amerika zouden vertrekken

Ken je die mop van twee mensen die op reis gingen. Ze gingen niet....

Vandaag is een beetje apparte dag. Zo’n dag dat je net even iets meer stil staat bij wat er allemaal gebeurt is. Vandaag zouden we namelijk vertrekken naar Amerika. We zouden daar een half jaar wonen tot eind september. We zaten dan vlak bij de rocky mountains in de universiteits stad Boulder. Een half jaar geleden hebben we al met veel zenuwen de visas moeten regelen. Na helemaal gecheckt te zijn was het allemaal oke. In November begon ik met het zoeken van een huis al daar. Ik schreef ons in bij vele makelaars en las wekelijks het locale krantje op internet.
Begin deceber begon ik met het boeken van de vlucht. We wilde na Freiburg nog 6 dagen in Nederland zijn en dat doorvliegen naar het mooiste deel van het bijzondere jaar. Nou een bijzonder jaar is het wel geworden.

Maar zoals johan kruif zo mooi zegt elk nadeel heeft zijn voordeel.
Een huis vinden bleek lastig en we werden geadviseerd om het in januari weer verder te proberen. Ik had de vlucht helemaal uitgezocht en bijna geboekt, maar omdat matthijs geen tijd meer had om te checken of het goed was, voor zijn 3 daagse trip naar nederland besloten we dat maar meteen na terugkomst te doen. Matthijs kwam alleen niet meer thuis...
We hebben geluk gehad dat we bij toeval niet alles al hadden geregeld in amerika, dat zou het alleen nog maar moeilijker hebben gemaakt. Alles moet dan terug gedraaid worden. Nu is het alleen nog de datum die in je gedachten blijft. Jammer maar ach, vanavond ga ik weer naar matthijs en genieten we van dat wat we nu al weer samen hebben opgebouwd. Het leven kan raar lopen...

Jose

1 comment:

brenda said...

Ach meis,dat valt niet mee zo'n dag he?
Maar zoals je zelf al zei om een of andere reden verliep het plannen al niet zoals gewenst...Misschien ook niet voor niks he?
Alles terugdraaien zou ook t laatste zijn waar je zin in zou hebben.
Sterkte!