Tuesday, May 13, 2008

Drie lange fietstochten

Nu we veel vrij zijn en het weer zeer gunstig is maken we dankbaar gebruik van de tijd die we samen hebben. Zo hebben we in een week tijd drie grote fietstochten gemaakt.
1. De eerste was op 5 mei van Rijswijk naar Haarlem via de duinen en weer terug via de bloembollen in Lisse. (geschatte afstand 110 kilometer)

Vliegenvanger

2. Daarna hebben we op zaterdag een bezoek aan de opa en oma van matthijs gecombineerd met de tweede lange fietstocht. We zijn met de fietsen op de trein eerst naar Bilthoven gereist en zijn toen gaan fietsen door de veluwe naar de betuwe om weer op de trein te stappen in Leerdam. (geschatte afstand 90 km)

3. De laaste fietstocht die we maakte was gisteren 2e pinksterdag. We zijn nu van huis vertrokken via Maassluis, alle zeeuwse eilanden overgefietst tot we uiteindelijk in middelburg weer op de trein konden stappen. (geschatte afstand 100 km)

Moe maar voldaan naar huis

We hebben niet getraind van te voren en we hadden geen vaste route. Wel zorgde we voor een duidelijke kaart, genoeg eten en drinken en zonnenbrand. Onderweg lunchte we vaak op de mooiste plekken. Uitkijkend over de zee en duinen, fruitbomen en de waterkering. Na iedere dag fietsten hielde we een dag met rust zodat de zadelpijn weer weg kon trekken, want na zo’n langetijd in het zadel voel je iedere hobbel.
We hebben echt een paar heerlijke dagen gehad, net vakantie! Nu Kos het fiets eiland nog...we zijn er klaar voor.

Groeten jose

Highlights in English:
We have made three big cycle tours in the past day’s
1. From Rijswijk to Haarlem and back (110 km)
2. From Bilthoven to Leerdam (90 km)
3. From Rijswijk to Middelburg (100 km)

No comments: