Thursday, April 24, 2008

Holliday at Kos


We hebben zojuist een vakantie geboekt voor eind mei. We gaan lekker samen naar Kos. We hebben eerst toestemming gevraagd van alle partijen of we wel op vakantie mochten maar dat bleek geen probleem, eerder een aanrader. Samen hadden we ook wel erg veel zin om even lekker te genieten en bij te komen van de afgelopen periode.
Zoals gezegd gaan we nu naar het griekse eiland Kos. Daar hebben we het Altlantis beach hotel geboekt. Dit is een 4 sterren hotel op basis all inclusief. Het hotel ligt aan strand en 1,8 km van kos stad verwijderd. Er bleek zelfs nog 3 dagen fietshuur bij te zitten, want kos moet het fietseiland zijn. Hier volgt wat info van de touroperator:
"In de Egeïsche Zee, voor de kust van Turkije, ligt het schitterende eiland Kos. Kos is onderdeel van de Dodekanesos-eilandengroep en één van de meest veelzijdige Griekse eilanden.Kos staat verder ook bekend om het feit dat het goed mogelijk is om gedeeltes van het eiland op de fiets te verkennen.
Kos-Stad is de gezellige, vrij uitgestrekte hoofdstad van het eiland. Ook al doet de naam Kos-Stad u weliswaar denken aan een stad, Kos-Stad heeft echt de gemoedelijke sfeer van een leuke en dorpse badplaats. Vooral door de vele bomen die Kos-Stad rijk is, waant u zich hier in een waar vakantieparadijs. In Kos-Stad bevinden zich de meest bekende stranden van het eiland, namelijk het zand/kiezelstrand van Lambi en het kiezelstrand van Psalidi. Beide bieden naast een heerlijk strand ook diverse watersportactiviteiten. Verder beschikt deze badplaats over een zeer gezellig centrum met vele barretjes en tavernes.
Atlantis Beach is een zeer comfortabel en luxueus complex met een mooie tuin en een vriendelijke en informele sfeer. Perfect gelegen direct aan het Lambi-strand tussen schitterende tuinen op circa 1800 meter van Kos-Stad. In de directe omgeving bevinden zich de diverse barretjes en restaurantjes van de Lambi-wijk. De facaliteiten zijn: Receptie, lift (in het hoofdgebouw), twee mooie zwembaden, apart kinderbad en zonneterras met gratis ligbedden, verschillende lounges met televisie, een strandbar, buitenbar, souvenirwinkeltje, restaurant, ruime en mooi opgezette tuin met diverse Griekse beelden, tennisbaan (tegen betaling), biljart, tafeltennis, computerspelletjesruimte, kinderspeeltuin en een animatieprogramma voor jong en oud. Tegen betaling kunt u een massage boeken en internetten."

Zoals je zult begrijpen hebben we er nu al zin in....
groeten jose

No comments: